Verslag laatste tourrit 2021

Plaats gevonden op: 
zaterdag, 16 oktober, 2021
Uitzetter(s): 
Willy Veneklaas
Lengte rit: 
160KM

Op 16 oktober vond de laatste tourrit van het seizoen 2021 plaats. De rit was uitgezet door Tiger Willy die van het bestuur de richting oost opgedragen had gekregen. Het was prachtig motorweer en er waren 11 deelnemers waaronder zowaar één nieuw gezicht te weten Beb Willemsen op een prachtige nieuwe Moto Guzzi. Bep is een man met motorolie in zijn aderen. Eerst 17 jaar enduro gereden later ook nog enkele jaren meegedaan bij de klassieke wegrace en nu dus op een toermotor.

De rit voerde via het buitengebied van Rijssen en Wierden eerst richting Vriezenveen. Via o.a. Langeveen en Vasse kwamen we aan bij de grensovergang Denekamp / Nordhorn waar we te midden van vele shoppende Duitsers koffie hebben gedronken.

Na de uitgebreide koffiestop via vele bochten de Dinkel links en rechts volgend om vervolgens weer naar het westen onderlangs Oldenzaal en bovenlangs Hengelo de weg te vervolgen naar Borne en Bornerbroek. Ten zuiden van de A1 nog wat bochtjes meepikken en voor dat je het weet stonden we alweer bij het Stuurhuus om afscheid te nemen. Een mooie rit van 160 Km om het seizoen mee af te sluiten na alle Corona ellende.

T W 201021.

Back to Top