Tulpenrit

Organizerende Afdeling: 
Klassieke Auto's

Tulpenrit MAC “De Holterberg “

Op zondag  14 april organiseert  de afdeling klassieke auto’s van MAC “De Holterberg”haar  jaarlijkse voorjaarsrit. De rit brengt de deelnemers deze keer naar de tulpenvelden.

De deelnemers zijn vanaf 9.30 welkom bij clubgebouw ‘t Stuurhuus aan de Beusebergerweg 39 in Holten om in te schrijven onder het genot van een kopje koffie of thee. Om 10.00 uur start bij het clubhuis ook een rit voor klassieke motoren van de vereniging. Voor liefhebbers leuk om te combineren. De klassieke auto's, dus de deelnemers aan de Tulpenrit, vertrekken na een briefing om 10.30 uur.

Wij rijden over mooie wegen naar Elburg. Onderweg maken we gebruik van het Olsterveer, dat ons aan de andere kant van de IJssel, in Welsum afzet. Houdt hiervoor wat kleingeld achter de hand (€2,00 auto+ bestuurder, €0,40 voor iedere passagier).

Bij het Drontermeer kan iedereen voor eigen rekening wat gebruiken. Na deze stop schakelen we over op de Tulpenrit, die ons met een beschrijving, maar ook dmv bordjes langs de in bloei staande tulpenvelden leidt. Na terugkomst bij het Drontermeer kan iedereen op eigen gelegenheid huiswaarts rijden.

De rit is, behalve op papier, ook digitaal beschikbaar. Deelnemers zonder passagiers kunnen de route zo veilig rijden met geschikte navigatie apparatuur.

De rit heeft een lengte van 170km. De kosten bedragen €10 voor clubleden, niet leden betalen €12,50 per auto.

Wij hopen velen van  jullie terug te zien tijdens de rit.

Back to Top