Trekkertrek gaat door!

Organizerende Afdeling: 
Trekkertrek

Trekkertrek Holten 2021 gaat door!

op 17 juli vindt de Trekkertrek Holten plaats op het bekende perceel op de hoek Beusbergerweg/Russendijk. Met een corona toegangsbewijs kan iedereen het terrein betreden. Binnen? Dan zijn er geen extra corona regels meer van toepassing!

“Het is even geleden dat zo’n evenement plaats kan vinden” geeft de voorzitter van de Trekkertrek commissie, Niels Schutte, aan. De Trekkertrek wordt georganiseerd door MAC de Holterberg. En met dit evenement is het ook spannend om de spits af te bijten nu de corona teugels wat gevierd worden. “We hebben een bewuste keuze gemaakt om rijders en toeschouwers aan de toegangspoort een coronatoegangsbewijs te laten zien” aldus Schutte. “Nadat de iedereen op het terrein is kan de 1,5 meter regel worden losgelaten en is een mondkapje niet verplicht. Zo kunnen we voorkomen dat wij als organisatie continu voor politieagent moeten spelen en ben je binnen zo vrij als een vogeltje. Dat vrije gevoel, zonder te moeten denken aan corona regels op ons eigen terrein, was voor ons de voorwaarde om het door te laten gaan. We beseffen ons wel dat andere organisaties met een schuin oog naar ons evenement gaan kijken. We zijn weer één van de eerste evenementen waar de ouderwetse gezelligheid langs de baan gewoon mogelijk is. Dit zal voor iedere deelnemer en bezoeker, maar ook voor ons, een gedenkwaardig moment worden” geeft Schutte aan.

De Trekkertrek start zaterdag 17 juli om 11:00 uur en vindt plaats op het perceel van ‘Menum’ op de hoek Beusebergerweg/Russendijk. Voor de deelnemers en toeschouwers is het verplicht om bij de ingang een corona toegangsbewijs te laten zien. Dit houdt in; een vaccinatie bewijs of een negatief testbewijs. Dit kun je laten zien middels de corona check app of een printje van de uitslag. De deelnemers zullen strijden in 7 verschillende klasses. Tussendoor verschijnen er ook nog heuse ‘sporttrekkers’. Deze trekkers worden niet meer gebruikt voor op het land maar zijn speciaal klaar gemaakt en opgevoerd voor de Trekkertrek. Meer informatie vind je op de FB-pagina van de organisatie Trekkertrek Holten.

Back to Top