Sallandrit 21 april 2024

Organiserende Afdeling: 
Klassieke Auto's

Op zondag 21 april organiseert de afdeling klassieke auto’s van MAC “De Holterberg” de Sallandrit 2024, vernoemd het gebied waar de rit doorheen slingert.

Eindelijk kunnen we na een lange “winter” weer onbekommerd van onze oldtimers genieten en dat doen we met deze prachtige rit door Salland en langs de IJssel.

Er is veel aandacht besteed aan het uitzetten ervan.

Het resultaat is een schitterende rit, zeker bij mooi weer met fris voorjaarsgroen en lentebloesems. Iedereen met een auto van 25 jaar of ouder of een exclusief exemplaar van recentere datum kan aan de rit deelnemen.

 

 Vanaf 11.00uur zijn de deelnemers welkom bij clubgebouw ‘t Stuurhuus aan de Beusebergerweg 39 in Holten om de route af te halen en elkaars auto te bewonderen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Om 12.00 uur worden de motoren gestart voor de eerste helft van de ruim 100km lange tocht. Onderweg passeren wij het Infocentrum IJssel Den Nul. Een mooie plek om:

 ● de benen te strekken,

● de inwendige mens aan te sterken in brasserie Op Duur (onderdeel van het info centrum)

● een indrukwekkende foto expositie over het Schotse eiland Skye te bezoeken

● kennis te maken met het natuurgebied de Duursche Waarden

Er valt onderweg veel te zien, neem de tijd en geniet. De rit eindigt op de Holterberg bij de ‘t Lösse Hoes, waar nog wat nagepraat, gegeten en gedronken kan worden.

 

Deelnamekosten leden MAC de Holterberg Klassieke Auto's €10,00/auto Deelnamekosten niet leden €12,50/auto Kosten onderweg zijn voor eigen rekening. Inschrijven niet nodig.

 

Back to Top