Oldtimerdag 2018

Organizerende Afdeling: 
Klassieke Auto's

Als klassiek gemotoriseerd rollend materieel bij u ietwat hartslag en bloeddruk verhogend werkt is 16 juni a.s. een uitgelezen dag een bezoek aan MAC de Holterberg aan de Beusebergerweg 37 in Holten te brengen. De leden van de afdelingen Klassieke Auto’s , Klassieke Motoren en Klassieke Bromfietsen geven gezamenlijk een presentatie van hun prachtige machines in een diversiteit die zijn weergave niet kent. Aangevuld met leden van de HOT ( Klassieke Tractoren ) en antieke vrachtauto’s en een aantal stationair motoren een terrein vol  oude glorie. Behalve stilstaand ervan genieten gaan de leden van betreffende afdelingen ook nog een toerrit van ongeveer een uur door de omgeving om uiteraard weer terug te komen op het terrein.

Op het terrein heeft de MAC een tent geplaatst waarbij u niet alleen voor een hapje en drankje terecht kunt maar ook vanaf 16.00 uur kunt genieten van live muziek. De “Hoolter Deerns “en de “Hoolter Korhanen” , in deze omgeving geen introductie meer nodig,  hebben een enorme variëteit aan ( meezing) nummers en wellicht nodigt het u uit eens heerlijk mee te zingen.

Het spektakel vangt aan om ongeveer 10.00 uur en eindigt om 20.00 uur. De toegangsprijs; toeschouwers helemaal gratis, deelnemers met hun voertuigen € 5,00 per voertuig maar dit is dan wel inclusief enkele consumptiebonnen.

Deelnemers kunnen zich vanaf 10 uur inschrijven. Men gaat in groepen een toertocht van ongeveer een uur door de omgeving maken . Op deze manier zijn er dus altijd voertuigen op het terrein aanwezig om te bewonderen.  De optredens van de Hoolter Deerns en de Korhanen zijn vanaf 15.00 uur.

 
Back to Top