Tourverslagen MotorTour

Plaats gevonden op: za 15 okt 2016

Ondanks het ietwat druilerige weer melden zich deze zaterdag toch nog 14 motorrijders aan voor de laatste toertocht. Na een waarschuwing van uitzetter Tiger Willy voor modderige wegen i.v.m. de oogst van diverse gewassen en een oproep tot medewerking aan de kampioensenduro gingen we op pad in 2 groepen.

Plaats gevonden op: wo 20 jan 2016

De toerrijders van de MAC zijn 2016 begonnen met een gezellige avond bij schietsportvereniging "De Eendracht" Terwijl de motoren nog aan de druppelaars hangen hebben achttien van onze leden zweetdruppels verloren om te proberen met een luchtdrukgeweer gaatjes in een stukje papier te krijgen.

Plaats gevonden op: do 17 sep 2015

Beste MAC leden,

Graag wil ik met jullie mijn ervaring delen van mijn eerste tourweeekend van de MAC en wel van donderdag 17 september tot en met zondag 20 september j.l.

Plaats gevonden op: za 20 jun 2015

Op zaterdag 20 juni ging een groep van 24 motorrijders van de MAC de Holterberg om negen uur op pad , er werd in twee groepen gereden de klassieke motoren  en de toerrijders de route ging over vele binnenwegen en een stuk dicht langs de IJssel richting Kampen .

Plaats gevonden op: zo 07 jun 2015
Paleis het Loo

15 motoren met in totaal 19 personen melden zich om 9 uur bij het Stuurhuus voor deelname aan deze tocht. O.a. door het optreden van Normaal in Splo en het baltsfestival der Korhanen vielen een aantal vaste deelnemers af deze dag. Helaas moest er al in het begin iemand uitvallen met een lekke band.

Pagina's

Back to Top