De Mallumse Molentoer,

Organiserende Afdeling: 
Klassieke Auto's

Op zondag 23 april organiseert de afdeling klassieke auto’s van MAC “De Holterberg” de Mallumse Molentoer, vernoemd naar een historische locatie die deel uitmaakt van de rit.

Eindelijk kunnen we weer onbekommerd van onze oldtimers genieten en dat doen we met een prachtige rit door de Achterhoek en Twente.

Er is veel aandacht geschonken aan het uitzetten ervan en dat heeft geresulteerd in een subliem mooie rit, zeker bij mooi weer, wanneer het frisse voorjaarsgroen en bloesem uit de knop springen. Iedereen met een auto van 25 jaar of ouder of een exclusief exemplaar van recentere datum kan aan de rit deelnemen.

 

Vanaf 11.00uur zijn de deelnemers welkom bij clubgebouw ‘t Stuurhuus aan de Beusebergerweg 39 in Holten om de route af te halen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Let op: heb je vooraf niet ingeschreven dan kan dit in 't Stuurhuus alsnog, echter ALLEEN voor de rit!

 

Om 12.00 uur worden de motoren gestart voor de eerste helft van de 110km lange tocht.

 In de Kruidenhof te Mallum naast de Mallumse Molen kunnen de inschrijvers lunchen (€10,--/persoon aanmelden voor 16 april).

Deze uitstekende lunch wordt verzorgd door de vrijwilligers van Stichting Kruidentuin Eibergen. Bovendien kunnen, tegen betaling ter plekke van €3,--/persoon, de prachtig aangelegde tuinen bezocht worden.

Er valt onderweg veel te zien, neem de tijd en geniet. De rit eindigt bij de Poppe tussen Markelo en Holten, waar nog wat nagepraat en gegeten en gedronken kan worden.

 

 Deelnamekosten €10,00 voor de autorit.

De lunch in Eibergenkosten  €10,00/persoon.

Als je van de heerlijke lunch gebruik wilt maken (tip: zeker doen!) dan aanmelden vòòr 16 april.

 

AANMELDING GELDT PAS NA, overmaking van het betreffende bedrag op rekening:

 NL84RABO 0105889563 tnv MAC de Holterberg, Klassieke Auto’s onder vermelding van voorjaarsrit 2023.

Back to Top