31e MAC-VAKANTIEFIETSTOCHT

Organizerende Afdeling: 
Hoofdbestuur

De 31e editie van de MAC-Vakantiefietstocht welke jaarlijks georganiseerd wordt door motor- en automobielclub “de Holterberg” staat er weer aan te komen.
us fietsliefhebbers opgelet, breng alvast de banden op spanning en zet de accu aan de lader (indien van toepassing). De route voert dit jaar richting Zuid/Oost en wel via de Borkeld en Elsen op Goor aan om vervolgens richting Markelo aan te houden. Na de beklimming van de Herikerberg gaat het via de Borkeld weer op de Beuseberg aan. Hopelijk zijn de weergoden de deelnemers dit jaar gunstig gezind, waarbij een paar graadjes minder warm dan vorig jaar best zou mogen, maar daar heeft de organisatie geen invloed op. De goede verzorging onderweg en de fraaie routes worden door de deelnemers vaak geroemd, en zoals bekend is het een tocht voor leden en niet leden.

De 31e editie van de MAC-Vakantiefietstocht wordt georganiseerd op:

Zondag 21 juli a.s.

De lengte van de route is plusminus 40 kilometer en onderweg zijn er weer de gebruikelijke en alom geprezen stops in de route opgenomen en wel na plm. 11,5 km. de koffiestop, halverwege de rit een pauze met ‘broodje gezond’ (bij deze stop is een wc aanwezig) en tenslotte na plm. 32 km. een ‘theepauze’. Dus voor de ‘inwendige mens’ wordt goed gezorgd.

Er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf het MAC-clubhuis ’t Stuurhuus, Beusebergerweg 37 te Holten (tel. 0548-364716), alwaar ook de finish is. De kosten voor deze tocht bedragen slechts € 5,00 p.p. (all in).

Voor info: www.macdeholterberg.nl of Mans Stegeman, tel. 0548-72 35 50

 

Back to Top