30e MAC-VAKANTIEFIETSTOCHT

Organizerende Afdeling: 
P.R.

Met de fiets er op uit, ja gezellig

De 30e editie van de MAC-Vakantiefietstocht staat er aan te komen. Dus fietsliefhebbers opgelet, zet uw stalenros maar alvast klaar, vergeet de accu niet op te laden als u een, al dan niet opgevoerde, elektrische fiets berijdt. De route voert dit jaar richting Zuid/West en wel via omgeving Loo Bathmen op Harfsen aan. Vervolgens terug via Oxe o.a langs kasteel Oxerhof richting Bathmen en voor dat je het weet kom je dan alweer op bekend terrein richting de Beuseberg. Hopelijk zijn de weergoden ons dit jaar gunstig gezind maar daar hebben we (gelukkig) geen invloed op. De goede verzorging onderweg en de fraaie routes worden door de deelnemers vaak geroemd, en zoals bekend is het een tocht voor leden en niet-leden.

De 30e editie van de MAC-Vakantiefietstocht wordt georganiseerd op:

Zondag 15 juli a.s.

De lengte van de route is plusminus 40 kilometer en onderweg zijn er weer de gebruikelijke en alom geprezen stops in de route opgenomen en wel na plm. 11 km. de koffiestop, halverwege de rit een pauze met ‘broodje gezond’ (bij deze stop is een wc aanwezig) en tenslotte na plm. 30 km. een ‘theepauze’. Dus voor de ‘inwendige mens’ wordt goed gezorgd.

Er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf het MAC-clubhuis ’t Stuurhuus, Beusebergerweg 37 te Holten (tel. 0548-364716), alwaar ook de finish is. De kosten voor deze tocht bedragen slechts € 5,00 p.p. (all in).

Voor info: www.macdeholterberg.nl of Mans Stegeman, tel. 0548-72 35 50

 

Back to Top