2e editie trekkertrek Holten

Organiserende Afdeling: 
Trekkertrek

Na het grandioze succes op de vrijdag na Hemelvaart in 2019 wordt er dit jaar door MAC de Holterberg weer een Trekkertrek wedstrijd georganiseerd. Door het succes van afgelopen jaar wordt er niet veel gesleuteld aan de organisatie. De dag na Hemelvaart 2020 is het weer zover! Trekkertrek Holten in de wei van “Menum” hoek Beusebergerweg/Russendijk.

In het thuishonk van de organisatie, ’t Stuurhuus, liggen nog wat kleine ideeën te bruisen voor de komende editie. De datum staat wel vast, vrijdag 22 mei 2020.
Trekkertrek begon vroeger al op het platteland. Want een sterkere trekker bezitten dan de buurman is toch het mooiste wat er is? Tijdens de wedstrijd is het de bedoeling dat er een sleepwagen over een afstand van 100 meter zo ver mogelijk vooruit wordt getrokken door een trekker. Wie het verst komt, wint de beker.

Dit jaar zal er voor wat meer spektakel gezorgd worden. Zo zal er een heuse Duitse klasse op de baan verschijnen. Dit betekend dat de gewone boeren trekker de trekhaak iets hoger mogen plaatsen waardoor de voorwielen de lucht in zullen gaan tijdens de slep.
Op het terrein is voor ieder wat wils, voor jong en oud! Trekkers, gezelligheid, een zandbak en een springkussen en dat alles met gratis entree.

Kijk voor meer informatie op Facebook, @trekkertrekholten of op www.macdeholterberg.nl/trekkertrek

 

Back to Top