1e trekkertrek zeer geslaagd

Organiserende Afdeling: 
Trekkertrek

De vrijdag na Hemelvaart was Holten in de ban van de eerste editie Trekkertrek Holten aan de Beusebergerweg. Nadat 20 jaar geleden de laatste trekkertrek wedstrijd was verreden in Holten heeft een nieuwe commissie van MAC De Holterberg het evenement weer nieuw leven in geblazen.

Dat de eerste editie goed is verlopen blijkt wel uit de geluiden van de bezoekers en deelnemers.
Voorzitter Niels Schutte geeft aan dat ze dit van tevoren niet hadden verwacht. “natuurlijk speelt het mooie weer een grote rol. Maar dat het drinken niet was aan te slepen, de patat bijna op was, het tot op het einde druk was met bezoekers en de deelnemers volgend jaar graag weer willen komen, hadden wij alleen maar kunnen hopen”.
Deelnemers kwamen uit heel Overijssel, de Achterhoek en zelfs uit Drenthe. Maar ook de Holtense deelnemers waren goed vertegenwoordigd. Zo namen Holternaren Thomas Bloemenkamp en zijn vader Wilco maar liefst in 3 klassen de eerste prijs mee naar huis. Thomas was al vastberaden om de prijzen te willen pakken en sprak achteraf dronken van geluk over een geweldige dag.
Speaker Rik Markvoort sloot de dag af met een bedankje voor alle deelnemers en het publiek waarna er in de tent op het terrein nog gezellig afgesloten kon worden. 

De uitslagen van de wedstrijd zijn na te lezen op: live.trekkertrekholten.nl

Back to Top